Членове

Бараж М ЕООД

Ежедневно и основно професионално почистване на администрации, производства и жилища.

още.
Бориван ООД

Професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, офиси и домове.

още.
Булинженеринг Къмпани ООД

Индустриални и професионални почистващи машини, препарати и принадлежности. Know – how и комплексно обслужване на клиентите.

още.
Василка София ЕООД

Професионално почистване на домове, офиси и обществени сгради.

още.
Веедик ООД

Цялостна концепция за професионална хигиена: професионални почистващи препарати, машини и консумативи. Доставка и сервиз.

още.
Комекс РМ ЕООД

"КОМЕКС РМ" ЕООД е регистрирана като Еднолично ООД с основен предмет на дейност: Почистване на производствени, административни и жилищни помещения и площи.

още.
Лукс Клининг Тийм ЕООД

"Лукс Клининг Тийм" ЕООД - специализирана фирма за професионално почистване.

още.
НАСБО ООД

Продажба на професионална почистваща техника, препарати за почистване и дезинфекция, уреди за почистване, хигиенни и камериерски колички.

още.
П. Дусман ЕООД

"П. Дусман" ЕООД е регистрирано през месец Октомври 1994г. като дъщерна фирма на международния германски концерн "Dussmann Gruppe".

още.
Пачико ООД

Производствена, търговска и консултантска дейност в областа на професионалната хигиена и дезинфекция.

още.
Сканклийн ЕООД

Фирмата е създадена през 2002 год. Своята търговска дейност Скантек развива в три направления – дистрибуция на хигиенни консумативи и материали, средства за физическа сигурност , системи за подобряване на клиенсткото обслужване.

още.
Фасилити Оптимум България АД

Фасилити Оптимум България АД е специализирана компания за управление и поддръжка на сгради - фасилити мениджмънт.

още.
Це Ес Ге България ЕООД

Це Ес Ге България ЕООД /CSG Bulgaria Ltd./ е регистрирана в София през 1992 г. като немско дъщерно дружество с предмет на дейност комплексно обслужване и мениджмънт на сгради.

още.