Це Ес Ге България ЕООД

Це Ес Ге България ЕООД

Це Ес Ге България ЕООД /CSG Bulgaria Ltd./ е регистрирана в София през 1992 г. като немско дъщерно дружество с предмет на дейност комплексно обслужване и мениджмънт на сгради.

В сферата на услугата „Вътрешно почистване на сгради” главна цел на фирмата е постигането на дългосрочни договори за комплексно почистване – поддържащо /ежедневно/ и основно. Същевременно предлага еднократно или периодично извършване на различни видове основни почиствания и обработка на всички видове меки и твърди подови настилки, тапицерии, облицовки на стени, витрини, прозорци и др.

През изминалия повече от 15-годишен период на своята делова дейност “Це Ес Ге България” ЕООД участва непосредствено и активно в процеса на формиране на новия за България бранш “Вътрешно почистване на сгради” като си завоюва позиции на една от водещите компании в него. Фирмата работи с български мениджмънт и работна ръка, като използува предимствата на съответните немски know how, техника и технология. Сертифицирана е по международния стандарт ISO 9001 : 2000 за въведена система за управление на качеството.

За повече информация: www.csgbg.com